Her finner du magasin tilbud som kan virke for godt til å være sant, men de er ikke så. Magasinutgiverne er så trygg i sine magasiner at de forventer at du vil ønske å abonnere på magasinet etter at du har tatt del av deres magasin tilbud. Skulle du likevel ikke være fornøyd med et magasin etter at du har tatt del av et magasin tilbud er det bare å si opp abonnementet i tilfelle tilbudet blir til et løpende abonnement.

Fullstendige vilkår for magasin tilbudet kan du lese når du klikker på dem (bildene). Der kan du også lese hvis tilbudet blir til et løpende abonnement etter tilbudsperioden og hvordan du avslutter abonnementet før abonnementet begynner eller i abonnementperioden hvis du ikke er fornøyd med magasinet.

Angrerett & Oppsigelse av Abonnement
- Bonnier
Alltid 14 dagers angrerett etter mottatt velkomstgave.

Hvis du ikke sier opp abonnementet senest 5 dager etter at du har mottat siste utgaven i velkomstpakken; får du magasinet i løpende abonnement.

- Bonniers Magasiner:
Aktiv Trening
Bo Bedre
BoligPluss
Costume
Digital Foto
Gjør det selv
Historie
i FORM
Illustrert vitenskap
Komputer for alle
National Geographic
Stella
Tara
Vi i Villa

- Sandviks
Alltid 14 dagers angrerett etter mottatt velkomstpakke.

Etter velkomstpakken får du en innholdsrik bokpakke sendt rett hjem til deg hver måned. Bokpakka sendes deg automatisk om du ikke avbestiller. Det er ingen kjøpsforpliktelser, og du bestemmer hele tiden selv hvilke bokpakker du ønsker å kjøpe. Alltid 14 dagers full returrett. Du er med så lenge du selv vil – her er hverken bindingstid eller krav til minstekjøp.

- Sandviks Bokklubber:
Disneyklubben
Goboken
Lær å lese
Min første ABC
Min første 123
Mine første fakta
twinsy

- Bokklubben
Alltid 14 dagers angrerett etter mottatt velkomstpakke.

Alltid 100 dagers full returrett på alle bøker.

Etter velkomstpakken får du tilbud om en ny hovedbok med maks rabatt på mail hver 14. dag i 12 måneder. Hovedbøkene sendes deg automatisk om du ikke avbestiller. Det er ingen kjøpsforpliktelser, og du bestemmer hele tiden selv hvilke bøker du ønsker å kjøpe. Etter de 12 måneder velger du selv hvis du fortsatt ønsker å være medlem.

- Bokklubbens Bokklubber:
Bokklubben Barn
Bokklubben Krim og Spenning
Bokklubben Nye Bøker

- Tanum
Alltid 14 dagers angrerett etter mottatt velkomstpakke.

Alltid 100 dagers full returrett på alle bøker.

Deretter får du ett medlemsblad med gode tilbud, nye bøker med maksimal rabatt samt en fyldig omtale av periodens hovedbok gratis hver 3. uke i 12 måneder. Hovedboka sendes deg automatisk om du ikke avbestiller. Du får også Tanum Magasinet med flere gode tilbud gratis i 12 måneder. Det er ingen kjøpsforpliktelser, og du bestemmer hele tiden selv hvilke bøker du ønsker å kjøpe. Etter de 12 måneder velger du selv hvis du fortsatt ønsker å være medlem.

- Tanum Bokklubber:
Barnas Egen Bokverden
Bestselgerklubben
Energica
Hobbyklubben
Krimklubben
Megaklubben